Algemeen

Harmonie Euphonia Teteringen is een vereniging met zo’n 90 leden waar met veel plezier en enthousiasme muziek wordt gemaakt door mensen, jong en oud, uit Teteringen en omstreken. Onze vereniging is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden die een muzikale, actieve en uiteraard gezellige vrijetijdsbesteding zoeken.

De muzieklessen worden in samenwerking met de vereniging verzorgd door stichting ‘Nieuwe Veste’ in Breda en worden gegeven door vakbekwame docenten.

Er wordt enthousiast, serieus en op hoog niveau muziek gemaakt onder leiding van Rodin Rosendahl. Thomas Lieshout leidt de AMV-klas en  staat ook voor het opstaporkest. Annemieke Roeling geeft de Muziek op Schoot. Naast het muziek maken is er ruimte voor gezelligheid na de repetities en worden er leuke activiteiten door het jaar heen georganiseerd: kamp voor de jeugdleden, jaarlijkse borrel met de hele vereniging en het kerstconcert op tweede kerstdag waar we samen muzikaal kerst vieren.

Euphonia repeteert op donderdagavond in Dorpshuis ’t Web in de Stee in Teteringen.    
De repetitietijden zijn als volgt:
– Het opstaporkest van 19.30u tot 20.00u
– Het opleidingsorkest van 19.00u tot 20.00u
– Het groot orkest van 20.15u tot 22.00u

Speel je een instrument of wil je graag een instrument gaan spelen en wil jij jezelf een Euphoniaan noemen? Aarzel niet! Loop een keer binnen tijdens één van de repetities op donderdagavond. Nieuwe muzikanten die een (of meerdere) van onze orkesten kunnen versterken zijn altijd welkom!
Wil je meer weten of Euphonia? Via de contactpagina kan je ons een bericht sturen.

Scroll naar boven