Donateursactie Euphonia Teteringen

Folder voor donateursactie 2023 Euphonia Teteringen

De jaarlijkse donateursactie van Euphonia Teteringen gaat weer van start. In maart zullen de folders van de donateursactie rondgebracht worden. Bijna 4000 adressen in Teteringen krijgen een mooie, met de hand gevouwen folder in de brievenbus. Deze folder bevat informatie over Euphonia, de aankomende activiteiten en de mogelijkheid om ons door middel van een donatie te steunen.

Sinds 1931 is Euphonia niet meer weg te denken uit Teteringen, in alle jaren van het bestaan zijn er continu ontwikkelingen geweest. Mooie ontwikkelingen maar ook moeilijke ontwikkelingen. We zijn als harmonie een tijd een fanfare geweest vanwege het ontbreken van houtblazers, maar uiteindelijk wel weer terug kunnen switchen naar een harmonie. We hebben een mooie opleiding binnen de vereniging opgezet onder andere bestaande uit scholenprojecten en een AMV-cursus. Ook is er sinds april 2023 een echte Muziek op Schootcursus voor jonge kinderen tussen 0 en 4 jaar (zie https://harmonie-euphonia.nl/muziek-op-schoot/). Het bedrag dat opgehaald wordt met de donateursactie van Euphonia Teteringen wordt ingezet om mooie projecten en concerten te blijven verzorgen, lessen te blijven geven, instrumenten te onderhouden en nog meer! 

QR code donateursaktie 2023Wil je een donatie doen, gebruik dan de QR-code. Je kunt het te doneren bedrag zelf nog aanpassen. Bedankt voor de donatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven