Jeugdorkest on Tour: gaaf project voor jonge muzikanten!

Wat is er leuker dan samen muziek maken en dit te laten horen aan een groot publiek. Dat is de reden waarom Euphonia meedoet aan het project ‘Jeugdorkest on Tour’. Een samengesteld orkest, bestaande uit muzikanten van maximaal 21 jaar oud, gaat optredens verzorgen op diverse locaties in Breda en omliggende dorpen.

Jeugdorkest on Tour is een projectorkest samengesteld uit leden van hafa-orkesten uit Breda en omstreken. Speel je al een tijdje, of ben je al wat meer gevorderd, Jeugdorkest on Tour is voor alle niveaus. Waar nodig wordt je muziek aangepast. De repetities vinden plaats op 3 en 13 juni 2024 vroeg in de avond. Waarbij de laatste repetitie waarschijnlijk in Teteringen is.

De optredens vinden plaats op zondag 23 juni en zondag 30 juni. Allemaal op prominente locaties in wijken en dorpen van groot Breda. Bijvoorbeeld op de Haagsemarkt in Princenhage en de Grote Markt in Breda. Natuurlijk ook in Teteringen op het Willem-Alexander Park https://willem-alexanderpark.nl/ op 30 juni.

Na de korte concertjes op locatie werken docenten van de Nieuwe Veste mee aan een instrumentenmarkt. Kinderen kunnen allerlei instrumenten ter plekke uitproberen. Voor de kleinste kinderen is er een AMV-activiteit met bijvoorbeeld boomwhackers.

Met een historische bus worden de muzikanten van Jeugdorkest on Tour vervoerd naar de verschillende concert locaties. Er is een gezamenlijke lunch voor alle deelnemers van het orkest.

Dit project is een samenwerking met Nieuwe Veste Breda https://www.nieuweveste.nl/, de Federatie Bredase Verenigingen voor Blaasmuziek (FBVB) en alle Harmonie-verenigingen van Breda en omliggende dorpen.

Zorg dat je de zondagen 23 en 30 juni vrijhoudt en de repetitiedagen op 3 en 13 juni. Euphonia gaat deelnemen aan dit project met alle leden t/m 21 jaar.

Jeugdorkest on Tour

2 gedachten over “Jeugdorkest on Tour: gaaf project voor jonge muzikanten!”

  1. Angelique den Boer

    Ik kan de site van het park niet vinden hoe laat 30 juni de jeugd on tour speelt. Heeft u daar meer info over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven