Muziek op Schoot in Teteringen

We zijn er enorm trots op: Euphonia Teteringen zal naast AMV óók Muziek op Schoot aanbieden. Muziek op Schoot is een muziekcursus speciaal voor jonge kinderen (0-4 jaar) samen met een (groot)ouder. Superleuk! Baby’s, dreumesen of peuters gaan samen met een opvoeder/voogd, opa/oma, tante/oom (enzovoorts) op hele speelse wijze kennis maken met muziek door middel van leuke liedjes en activiteiten met materiaal (zoals instrumentjes). Ze maken kennis met Olaf de Olifant (handpop) die aan het begin en einde van de les altijd geknuffeld kan worden, wat soms ook nog best spannend kan zijn, en omdat de cursus in kleine groepen van maximaal 10 kinderen wordt gegeven kan er heel goed ingespeeld worden op de behoeften van ieder kind.

Na een succesvolle eerste Muziek op Schoot cursus in Teteringen in het voorjaar van 2023 starten we na de zomervakantie een tweede cursuscyclus. Deze zal weer plaatsvinden in het knusse bakhuis van ’t Web in Teteringen

Wil je nou wat meer informatie over de Muziek op Schootcursus? Klik dan hieronder even op de knop om naar de cursuspagina te gaan. Je vindt op die pagina nog veel meer informatie over de lessen terug maar daarnaast ook de praktische cursusinformatie (lesdata, tijd en locatie enzovoorts).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven